Pages

Subscribe:

Sunday, December 19, 2010

Senario Kerja Promoting

Aku just kerja kat tempat aku tuh Sabtu dan Ahad jer...
So tak lah tired sangat kaki niey..klu hari2 aku dok bekerja for that tiring 8 hours, and berdiri sepanjang masa, dengan duit gaji yang oklah jugak kan...aku sanggup jer lepaskan...for the sake of myself, aku rela fikirkan diri aku..sebab kalau nanti sakit kaki kerja tak jalan pulak kan??
heh3

Walaupun penat untuk 2 hari tuh, for me..being as a promoter is much entertaining than i expected...not because of the jobs...but for me the best part is to met and have to look the outside world like 'loud and clear'..hahah

so hari nieyh nak berstory pasal bende2 yang terjadi for after 3 weeks aku kerja kat sner


STORY #1
Tempat aku promote barang adabi tuh dekat sangat dengan tempat scan harga, or shud i say as the Barcode Scanner untuk pelanggan2 yang konfius dengan harga barang2 kat situ..you know when you scan the barcode on that machine...kan nanti ade keluar bunyi ...BEEP...kan??
hahaha...well ape yang menarik yang aku nak ckp sbbnye untuk 3 minggu aku keje kat situ, kalau budak2 lalu kat machine tuh, this is like the must word they will say

"....ayah/mama nieyh ade tempat bayar..tak ramai orang pon kat sini.."

hahhaa...get it?? they do think like the ...BEEP...sound the machine buat macam dekat cashier counter lah...
hahahaha
so funny i must say...


nanti aku story-mory lagi keyh.
bru blik keje nieyh..
penat..
hehe3
bubbbbbyyyeee

2 mencipta pendapat:

Anonymous said...

nice one for newcome, hahaha

Saidy~Go~Lucky said...

hahaha...
thankx a lot =)

Post a Comment